
De Week van de Smaak is een tiendaags publieksevenement in november rond smaak- en eetcultuur en vindt plaats over heel Vlaanderen en Brussel. Deelnemers (lokale besturen, sociaal-culturele verenigingen, buurtcomités, bibliotheken, scholen, restaurants…) organiseren tijdens de Week van de Smaak activiteiten die te maken hebben met het thema.
Dit jaar is het alweer tijd voor de tiende editie van de Week van de Smaak. Van 10 tot 20 november staat die in het teken van ‘De Smaak van Toen’. En die ‘Toen’, die omvat een heel scala aan mogelijkheden: van herinneringen aan grootmoeders keuken tot je lievelingskost als kind, van historische maaltijden tot eten uit literaire klassiekers, van bijzondere ingrediënten uit de mythologie tot iconische gerechten. Allemaal Toen, en vooral: allemaal bijzonder smakelijk!
Inspiratie voor verrassende en originele smaakactiviteiten vind je op de inspiratiepagina van De Week van de Smaak.
Wil je zelf een activiteit organiseren? Schrijf je dan in voor 30 september.