
Ben je werkzaam in de socio-culturele sector of bij een lokale overheidsdienst en wil je meer te weten komen over duurzame voeding? Deze gratis opleiding, georganiseerd in het kader van de Good Food – strategie op initiatief van Leefmilieu Brussel en in samenwerking met Alimentation21, laat professionele schakelfiguren uit de socio-culturele sector kennismaken met duurzame voeding en reikt hen interessante tools aan. Je leert methodieken kennen voor de uitwisseling van kennis en know how, zodat je vervolgens je eigen doelgroepen kan sensibiliseren en begeleiden naar een duurzamere “Good Food”.
De opleiding wordt verzorgd door Catherine Closson, consultant in duurzame voeding (Alimentation21) en Marino du Bus, animatrice van kookworkshops (Qu’est-ce qu’on mange ?).
Deze basisopleiding richt zich tot professionelen binnen de socio-culturele sector, die nog geen grondige kennis hebben van duurzame voeding.
Meer info en een inschrijvingsformulier vind je op de website van Leefmilieu Brussel.