
De Week van de Smaak is terug! Met een beetje vertraging maar met niet minder goesting in smaakvolle projecten, culinaire weetjes en verrassende activiteiten. Van 10 tot 20 november is het weer zover. Deze (tiende!) editie staat helemaal in het teken van… de Smaak van Toen.
De Smaak van Toen? Dat zijn herinneringen aan grootmoeders keuken, wat je als kind graag at en wat je doorgeeft aan jouw kinderen, historische maaltijden en iconische gerechten, maar ook: eten uit filmklassiekers, literaire toppers, schilderijen of de mythologie, bijzondere specerijen of ingrediënten die aan een revival toe zijn. Persoonlijk, kunstzinnig, culinair, ver weg of dichtbij: de Smaak van Toen is even veelzijdig als uitnodigend.
Breng een bezoekje aan de vernieuwde inspiratiewebsite, dompel je onder in de kleurrijke wereld van de Smaak en verras vrienden en familie in november met een Smaakactiviteit die heden en verleden in elkaar laat vloeien.
Inschrijven kan tot en met 30 september via www.weekvandesmaak.be.